The Giant Mechanical Man

Malin Åkerman dundrar på i Hollywood och har flera produktioner på gång än man kan räkna till. Senare i sommar dyker hon upp i “Rock Of Ages” mot Tom Cruise och hon “nudistar” med Jennifer Aniston i “Wanderlust“. Närmast på tur är romantiska dramakomedin “The Giant Mechanical Man” som gick upp i USA i går 27 april och når Sverige framöver.

Synopsis:
“för Janice(Jenna Fischer) grinar oturen ständigt i ansiktet. Efter att ha fått sparken från sitt arbete tvingas hon bo med sin välmenande men dominanta och befallande syster Jill(Malin Åkerman). Janice kämpar för att hitta rätta vägen i tillvaron, som leder mot ett meningsfyllt liv. När hon träffar gatuartisten och levande statyn Tim(Chris Messina) hittar hon sin själsfrände. När de lärt känna varandra inser Jill att hon i Tim har en likasinnad person som kan göra henne lycklig. Men när deras förhållande börjar blomstra hotar Jills klåfingriga sätt att förstöra Janices första riktiga möjlighet till kärlek.”


© Taggart Productions / Tribeca Films 2012. All Rights Reserved.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *