Charlie Sheen Gör En Anger Management

Charlie Sheen fick ju som bekant “frispel” och hamnade i en destruktiv spiral och betedde sig därefter. Two and a half men produktionen ledsnade, så ut med Charlie och in med Ashton. Den nya omgången började med att man helt sonika begravde Charlie Sheen(Charlie Harper). Men nu återuppstår han igen som Charlie Goodson i en ny tv-serie, “Anger Management” Baserad på filmen med samma namn från 2003. Vad det ska bli av det återstår att se. Charlie Sheen var i varje fall stundtals lysande i Two and a half men och sanningen är väl den att duktige Ashton Kutcher inte riktigt lyckats fylla ut den kostymen.

Trailer till Anger Management [tv-serie] från rstvideos trailerarkiv.

Huruvida TV serien kommer vara trogen filmen är oskrivet, men handlingen i Anger Management The movie är i varje fall rolig…

“Ett missförstånd uppstår ombord på ett flygplan och det hela växer och får oanade proportioner. Resultatet blir att den milde, timide Dave Buznik (SANDLER) döms att delta i en kurs för att lära sig att hantera sin ilska, kursen leds av doktor Buddy Rydell (NICHOLSON). Efter ytterligare ett missförstånd skärps domen och om det inte blir något resultat av behandlingen kommer Dave att skickas i fängelse. Till följd av detta flyttar Dr Rydell hem till Dave för att hjälpa honom att bekämpa sina inre demoner. Buddys kontroversiella metoder lockar fram sidor hos Dave som han inte trodde han hade och ilskan bara sprudlar. Var det månne så, att detta var precis vad Dave behövde?”

Anger Management trailer med Adam Sandler och Jack Nicholson. Här kan vi prata om att bli provocerad men ändå försöka bita ihop…-Calm down! -But I am calm! -CALM DOWN SIR!… 🙂

Trailer till Anger Management från rstvideos trailerarkiv.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *