Streama Years And Years På C more

Brittiska dramaserien, i sex avsnitt, “Years And Years” finns nu att streama på C More. Serien finns även på HBO Nodic. I rollerna ser vi Rory Kinnear, T’Nia Miller, Anne Reid, Ruth Madeley, Jessica Hynes och Emma Thompson mfl.

En sen kväll 2019 träder kontroversiella politikern Vivienne Rook fram i rampljuset och orsakar en skandal medan familjen Lyons i Manchester samlats för att fira födseln av Rosies son, samtidigt som man tittar på från tv-soffan. Fem år senare är världen inte längre densamma och några av deras värsta farhågor har besannats. För att överleva måste familjen navigera sig genom nya regler och normer, något som visar sig vara lättare sagt än gjort…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *