DreamWorks Spirit: Vild Och Fri Får Sverigepremiär 28 Juli

Spirit: Vild Och Fri” är nästa kapitel i DreamWorks Animations älskade franchise som började med den Oscarsnominerade filmen Spirit – Hästen från vildmarken från 2002 och som inkluderar en Emmy-vinnande TV-serie.Spirit: Filmenär ett episkt äventyr om en viljestark tjej som längtar efter att höra hemma någonstans och som hittar en syskonsjäl när hon möter en vildhäst. Biopremiär är det den 28 juli.

Trailern är med originaltal, textad på svenska, men i vanlig ordning kommer även filmen med svenskt tal. Synopsis är långt som en roman:

Lucky Prescott kände aldrig riktigt sin avlidne mamma, Milagro Navarro, en orädd stuntryttare från Miradero, en liten stad på gränsen till vildmarken. Precis som sin mamma, är Lucky inte precis ett fan av regler och begränsningar, vilket har orsakat hennes moster Cora en hel del oro. Lucky har vuxit upp i en stad på östkusten under Coras vakande öga, men när Lucky utmanar ödet med alltför många riskabla eskapader, bestämmer sig Cora för att de båda ska flytta tillbaka till Luckys pappa Jim i Miradero.

Lucky är inte direkt imponerad av den sömniga lilla staden. Hon ändrar sig när hon möter Spirit, en vild mustang som är lika självständig som hon, och när hon blir vän med två lokala hästryttare, Abigail Stone och Pru Granger. Prus pappa, stallägaren Al Granger, är Luckys pappas bästa vän.

När en hjärtlös hästtämjare och hans team planerar att fånga Spirit och hans hjord och sälja dem till ett liv i fångenskap och hårt arbete, tar Lucky hjälp av sina nya vänner och ger sig modigt ut på sitt livs äventyr för att rädda hästen som fått henne att känna sig fri, gett henne ett syfte och hjälpt henne att upptäcka oväntade kopplingar till sin mamma och till sitt mexikanska arv…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *