Se Skräckisen Unholy På Bio

The Unholy” är en kommande skräckis som går upp på bio i USA i april. Till Europa kommer den i juni, så håll koll ni som gillar den här genren. Filmen bygger på James Herberts bästsäljande bok “Shrine” från 1983. Evan Spiliotopoulos har skrivit manus och gör här sin regidebut. I rollerna ser vi bland andra Jeffrey Dean Morgan, Cary Elwes och Katie Aselton.

Handlingen centrerar kring Alice, en ung hörselskadad tjej som plötsligt kan höra, tala och läka de sjuka. Hon säger att Jungfru Maria talat till henne och det är anledningen till det som händer. Ryktet sprids och människor från hela landet flockas för att bevittna hennes mirakel.

Samtidigt börjar en misskrediterad journalist (Jeffrey Dean Morgan) undersöka det hela i hopp om att få tillbaka sitt goda rykte och sin karriär. När skrämmande händelser inträffar, börjar han ifrågasätta om dessa fenomen är Jungfru Marias verk eller om något mer ondskefullt är i farten.

Här är den svensktextade trailern samt den internationella som är mer utförlig. Se upp med vem du ber till…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *