Matthias Schonaerts Briljerar i The Mustang

Matthias Schonaerts slog igenom internationellt i belgiska dramat “Bullhead” 2011 och filmen blev Oscarnominerad för bästa utländska film 2012. Handlingen är inspirerad av det ökända mordet på en belgisk veterinär i mitten på 1990-talet. ‘Hormonmaffian’ markerade sin makt i köttindustrin och fick en hel värld att debattera de groteska muskelmonster som kom att kallas ‘Belgian Blue’. Bullhead finns som köpfilm och går även att hyra på triart.se

Vill ni se mer av Matthias Schonaerts stora talang kan ni passa på att se fina dramat “The Mustang” nu på C More. Filmen har aldrig gått på bio i Sverige och den finns ännu inte som köpfilm.

Handlingen spinner runt Roman Coleman, en våldsam fånge som avtjänar ett långt fängelsestraff i ett fängelse på landsbygden i Nevada. Efter 12 år får han chansen att delta i ett rehabiliteringsprogram där fångarna får träna vilda mustanghästar. Det blir en kamp för att få kontakt med hästarna och sina medfångar, men när han till slut får nära kontakt med en mycket vild och okontrollerbar häst blir det en vändpunkt i hans liv…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *