Franska Dramakomedin Delete History Kommer På Bio I Vår

Franska dramakomedin “Delete History” (Effacer l’historique) får premiär på bio i Sverige i vår-sommar. NjutaFilms distribuerar

Franska regissörsduon Benoît Delépine och Gustave Kervern lyckas träffa mitt i prick med denna samtidskomedi om onlinetillvarons offer och sociala mediers plus och minus. Så pass bra att de både plockade hem årets publikpris på Berlins filmfestival och kritikernas specialpris.

Marie råkar bli den ofrivilliga stjärnan i ett sexklipp. Bertrand kan inte lägga på när telefonförsäljare ringer och har dessutom ett dotter som blir utsatt för cybermobbing. Christine är Über-chauffören med ständiga bottenbetyg. I ren desperation slår de sig samman för att ta upp kampen mot de stora techbolagen!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *