Se Actionkomedin Thunder Force På Netflix

Melissa McCarthy och Octavia Spencer är ju inte direkt urtypen för en superhjälte, men i Netflix nya actionkomedi “Thunder Force” försöker man axla den manteln. De spelar barndomsvännerna Lydia och Emily som återförenas i vuxen ålder och dras in i äventyr av det tuffare slaget. Emily är nu forskare och har uppfunnit en plattform som ger vanliga människor superkrafter och den kan inte Lydia låta bli att pilla på och vips blir hon utrustad med extraordinära egenskaper. I och med att världen terroriserats av superskurkar bestämmer de två sig för att ta itu med saken och skydda sin stad och rädda Chicago från en bandit som går under namnet “kungen”

Ben Falcone har skrivit manus och regisserar och i övriga roller ser vi Pom Klementieff, Jason Bateman och Melissa Leo m.fl. Alla som gillar den här typen av film får vänta till den 9 april på premiären.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *