Se Jorden Vi Ärvde På DVD Eller Streaming

I tider när allt ska vara globalt och storskaligt vidgar vi våra vyer och ger oss ut i filmeuropa och tänker till:

Njutafilms har gett ut belgisk-franska dramat “Jorden Vi Ärvde” på DVD. Filmen finns även att hyra på SF Anytime eller streama på Viaplay. Det här är den sanna historien om en lantbrukares kamp för familjens gård och i Frankrike lockades över 2 miljoner till biograferna.

Jorden Vi Ärvde är ett landsbygdsdrama om kampen för överlevnad i en lantbrukarfamilj som funnits i generationer. Men de nya tiderna är krävande, liksom relationerna inom familjen Jarjeau. Både far och son arbetar på gården, men sonen är på gränsen till ett sammanbrott. Han har drivor av skulder och pappan gör inte livet lättare. Trots kärleken till fru och barn känner Pierre att han sjunker ner i avgrunden…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *