Inspelningarna Av Downton Abbey 2 Redo För Start

Hugh Bonneville som spelar Lord Robert Crawley i “Downton Abbey” bekräftar nu att manuset till den andra långfilmen är skrivet och att man nu väntar på lättade restriktioner för att starta filmningarna. Första långfilmen blev en rejäl kassasuccé och mottogs med förtjusning av fans av serien och man kan ana att det blir något liknande med uppföljaren.

Vilka som ingår i ensemblen och om de dyker upp nya karaktärer i Downton Abbey är fortfarande okänt, men gissningsvis försvinner Maggie Smith´s karaktär Dowager Countess of Grantham, Violet Crawley, som i första filmen avslöjade för Mary att hon var svårt sjuk och oviss om framtiden. Seriens skapare Julian Fellowes har tidigare avslöjat att filmens handling kommer att röra sig runt hur Storbritannien påverkades av depressionen i USA mot slutet av 20-talet och hur fascismen i Europa förgiftade hela världen.

Downton Abbey skapades som sagt av Julian Fellowes och som bekant utspelar sig handlingen på det fiktiva godset Downton Abbey i engelska North Riding of Yorkshire. Herrskap och tjänstefolk är temat, där vi följer den aristokratiska familjen Crawley och deras anställda i början av 1900-talet. Serien är en av de mest framgångsrika kostymdraman som producerats, med fler än 10 miljoner tittare bara i Storbritannien. Hoppa in här för mycket intressant om både serien och filmerna.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *