Bästsäljande Boken Behind Her Eyes Nu Som Serie På Netflix

Brittiska författarinnan Sarah Pinboroughs hypade bästsäljande bok “Behind Her Eyes” har blivit miniserie, som får premiär på Netflix i morgon onsdag 17 februari 2021. Berättelsen är ett hårresande triangeldrama med en upplösning som får dig att tappa andan. Serien består av sex avsnitt, här har ni synopsis samt trailer:

Ensamstående mamman Louise träffar en man i en bar och gnistor uppstår. Ett par dagar senare upptäcker hon att mannen från baren är hennes nya, gifta chef, David. David hävdar att hans äktenskap är olyckligt, och eftersom Louise är störtförälskad inleder hon en relation med honom.

Så en dag träffar hon Adele, Davids fru. Adele och Louise blir vänner och Louise upptäcker att Adele har en helt annan syn på äktenskapet än vad David har. Inte nog med det, David framstår som en hård och kontrollerande make. Vem kan Louise lita på? Hon blir alltmer övertygad om att någonting i Davids och Adeles äktenskap är väldigt underligt. Hon förstår bara inte hur underligt det faktiskt är. Och hur långt en person är beredd att gå för att skydda det…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *