Se Säsong 2 Av Kriminalserien The Bay Nu På C More

Andra säsongen av brittiska kriminalserien “The Bay” ligger ute nu, med sex nya avsnitt, på C More. Nu behöver man inte ha sett första säsongen för att ha utbyte av serien då varje säsong är fristående från varandra. Jag tycker The Bay påminner en hel del om “Broadchurch“, en annan bra brittisk kriminalserie.

I centrum för The Bay står den drivna polisen Lisa Armstrong som utreder komplicerade brott i den lilla kuststaden Morecambe Bay. De fall hon utreder påverkar Lisa djupt, både yrkesmässigt och privat. Samtidigt måste hon kämpa för att vara en god förälder åt sina två tonårsbarn, Abbie och Rob, i takt med att problemen hopar sig på hemmaplan.

Här är handlingen i stort i andra säsongen, samt en promo:

Lisa har jobbat med småbrott i ett år när hon plötsligt kallas in till en högprioriterad mordutredning där en pappa blivit brutalt skjuten framför ögonen på sin son. Lisa ser en chans till upprättelse och gör allt för att lösa det komplexa fallet, men hamnar genast på kant med sin nye chef Med…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *