Se Brittiska Komedin Trångt I Kistan På SVT Play

De som gillar brittisk film och komedier kan passa på att se skruvade “Trångt I Kistan” (Death At A Funeral) från 2008 nu på SVT Play. I rollerna ser vi bland andra Matthew Macfadyen, Keeley Hawes, Andy Nyman, Jane Asher, Daisy Donovan och Peter Vaughan. Emmyvinnaren Frank Oz regisserar efter Dean Craigs manus.

I centrum för handlingen står en dysfunktionell familj som samlas för att sörja sin patriarks bortgång. Daniels far har just avlidit och det enda han vill är att genomföra begravningen som planerat, vilket inte är det lättaste med en galen familj på halsen. Brorsan är mest intresserad av att ragga tjejer, en annan släkting är övertygad om att fadern är vid liv i kistan och en mystisk pillerburk dyker ständigt upp.

Denna dråpliga komedi i brittisk tradition bjuder på många överraskningar…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *