En Prins I New York 2 Trailer 2

Amazon Prime släppte i dagarna en ny trailer till “En Prins I New York 2“, uppföljaren till succén från 1988. Eddie Murphy och Arsenio Hall tillbaka i sina roller. Akeem är nu kung i Zamunda och får där veta att han har en ‘okänd’ son i amerika. Han bestämmer sig då för att tillsammans med sin sidekick Sammi resa tillbaka till Queens i New York för att ta en närmare titt på sonen, som dessutom är tronarvinge.

Mer om prinsen och hans förehavanden finns i tidigare inlägget En Prins I New York 2 Får Premiär På Amazon Prime.

Det är lika bra vi vänjer oss. Filmpremiärerna sker i tevesoffan framöver och Tom Hanks spår att biograferna kommer få det svårt. Och vad vet man? Om några månader kanske de som vill gå på bio måste visa upp ett giltigt vaccinationspass.

Hur som helst…En Prins I New York 2 får premiär över hela världen på webben den 5 mars.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *