Se Christopher Plummer i Romantiska Dramakomedin Elsa & Fred

Skådespelaren Christopher Plummer avled i dagarna i en ålder av 91 år. Karriären var lång och gedigen och han var aktiv in i det sista. Tre gånger Oscarsnominerades han och 2012 vann han en Oscar för sin roll i “Beginners”.

Nu kan ni se honom in action på SVT Play, tillsammans med en annan filmgigant, Shirley MacLaine, i romantiska dramakomedin “Elsa & Fred“. I övriga roller ser vi Marcia Gay Harden, James Brolin och Wendell Pierce m.fl.

Kärnan här är kärlek på äldre dar, men temat är allmängiltigt för alla åldrar.

Elsa & Fred är en remake av den spansk-argentinska filmen från 2005 med samma namn. I centrum står 80-årige Fred som efter att ha blivit änkling motvilligt flyttar till en ny lägenhet i New Orleans, där han blir granne med den 74-åriga Elsa. Med åren har Fred blivit en förbittrad realist som mest bara ligger ner, medan Elsa är en romantisk drömmare som fantiserar om “det ljuva livet i Rom”. Trots deras olikheter så uppstår snart känslor dem emellan…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *