Palmer – Ett Välspelat Drama På Apple TV+

Streamingtjänsterna blir allt fler och utbudet av film är enormt. Nu går det kanske inte att hänga med i alla turer, vilket kan bli dyrt, men om man har tillgång till Apple TV+ bör man absolut det amerikanska, välspelade dramat “Palmer“. Ensemblen är väldigt tight, med namn som Justin Timberlake, Ryder Allen, Alisha Wainwright, Juno Temple och June Squibb. Kärnan i det här finstämda, inspirerande filmen är ‘att försöka hitta sin plats i tillvaron’.

Justin Timberlake spelar Palmer som efter 12 år i fängelse släpps villkorligt och får bo hos sin farmor Vivian, kvinnan som uppfostrade honom som barn. Hon spelas av fantastiska June Squibb som fyller 92 år senare i år. På plats hamnar Palmer granne med Hillbilly-trashiga Shelly (Juno Temple) som missbrukar droger och missköter sin son Ryder. När hon plötsligt försvinner skapas ett vänskapsband mellan Palmer och lille Ryder och det udda paret ska nu försöka hitta sin plats i tillvaron, vilket blir en krånglig väg att vandra. Fördomar och misstänksamhet frodas på vägen och allmänheten ser inte med blida ögon på före detta fängelsekunder, dessutom är Ryder lite udda då han gillar tjejiga saker som prinsessor och smink och att leka med dockor.

Mycket mer behöver inte röjas av handlingen för att alla ska förstå att Palmer är en film som höjer sig över mängden. Den här vill jag se om igen…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *