News Of The World Får Premiär På Netflix 10 Februari

Som stort fan av westerngenren är man hyfsat svältfödd och får oftast ägna sig åt gamla alster när suget efter ‘pang pang’ blir för stort. Därför är det glädjande att Netflix nu på onsdag den 10 februari 2021 släpper filmskaparen Paul Greengrass nya westernrulle “News Of The World“, där han återförenas med Tom Hanks efter succén “Captain Phillips”.

News Of The World är gjort för stora vita duken och skulle ha haft premiär på bio. Nu ställer ett virus till det och vi får den som sagt på streaming, så det är bara att tacka och ta emot. Ni kan läsa mer om filmen och se tidigare trailers i tidigare inlägg. Ny trailer och handlingen i stort kommer här:

Tiden är fem år efter det amerikanska inbördeskriget. Tom Hanks spelar änklingen och krigsveteranen från tre krig, kapten Jefferson Kyle Kidd som livnär sig genom att resa från stad till stad och berätta om sina krigsuppleveser.

När han befinner sig i Texas korsas hans vägar av Johanna (Helena Zengel) en tioårig flicka som tidigare blivit kidnappad av Kiowa indianer och uppfostrad som deras egen. Johanna har nu blivit fritagen men är fientligt inställd till en värld hon inte känner. När Hon motvilligt ska överlämnas till sin biologiska moster och farbror åtar sig Jefferson Kyle Kidd uppdraget att återföra flickan dit lagen säger att hon hör hemma…


Stillbild: Bruce Talamon – © 2020 UNIVERSAL STUDIOS.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *