Se Anya Taylor-Joy I Skräckisen The Witch På Netflix

Mycket talangfulla skådespelerskan Anya Taylor-Joy är i ropet. Serien “The Queen’s Gambit”, där hon spelar schack-underbarnet Beth Harmon, har länge legat i topp på Netflix över mest sedda serier och nu kan vi även se henne på streamingtjänsten i den välspelade dramaskräckisen “The Witch” (2015). Filmen är skriven och regisseras av Robert Eggers, som med filmen vann pris för bästa regi på Sundance filmfestival 2015

The Witch utspelar sig i New England 1630 och följer paret William och Katherine och deras fem barn som lever ett hängivet kristet liv på sin gård långt ute i den ogenomträngliga vildmarken. När deras nyfödde son försvinner och de samtidigt drabbas av missväxt på gården börjar man anklaga varandra. Filmen blir till ett skrämmande porträtt av en familj som rivs upp av sina egna rädslor och ångest och gör dem till ett byte för onda makter…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *