Se Serien The Baker And The Beauty På C More

C More visar romantiska dramaserien “The Baker And The Beauty” med två nya avsnitt varje tisdag. Start i dag tisdag 5 januari och totalt handlar det om nio episoder.

Två vitt skilda världar möts i Miami när en mäktig supermodell förälskar sig i en enkel bagare utan erfarenhet av att stå i rampljuset. Har deras relation en långsiktig chans eller kommer kändisskapets baksidor långsamt att driva dem isär? The Baker and the Beauty sägs vara en charmig historia om gränslös kärlek, oundvikliga kulturkrockar och starka familjeband.

“Bagaren Daniel Garcia arbetar i familjebageriet och gör allt som hans kärleksfulla kubanska föräldrar och syskon förväntar sig av honom, tills hans liv förändras oväntat efter en vild Miami-natt, när han av en slump möter supermodellen Noa Hollander på en lyxig restaurang. Det slår gnistor mellan de två och attraktion är omedelbar, men Daniel, som nyss har blivit singel, undrar om Noas känslor är äkta eller om hon bara leker med honom.”


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *