Nytt På Netflix I Januari 2021

Det finns massor av godbitar på Netflix, både serier och långfilmer. I videon nedan ser ni ett axplock av vad som får premiär i januari, detta nya år 2021.

Personligen ser jag mycket fram emot verklighetsbaserade “The Dig” som får premiär den 29 januari. I rollistan finns namn som Lily James, Carey Mulligan, Ralph Fiennes, Ben Chaplin och Johnny Flynn m.fl. The Dig berättar om hur det gick till när man hittade och grävde ut två medeltida gravar vid Sutton Hoo nära Woodbridge i Suffolk, England 1939. Ni läser mer om filmen och ser trailern i inlägget Netflix Presenterar Verklighetsbaserade Förkrigsdramat The Dig.

Dessutom blir det en återtitt på dramakomedin “Julie och Julia”, med Meryl Streep och Amy Adams i högform. Filmen är en sann historia om hur Julia Childs (Meryl Streep) liv och kokbok inspirerade nybörjarskribenten Julie Powell (Amy Adams) att laga 524 recept på 365 dagar och bloggar om sina missöden och kulinariska höjder. Mer om detta i inlägget Söndagsfilmen – Julie & Julia.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *