Se Gentlemannatjuven Lupin På Netflix

I januari 2021 får Netflixs kriminal-mysteriedeckare “Lupin” premiär på streamingtjänsten. Serien, vars första säsong består av sju episoder, har hämtat inspiration från den klassiska deckaren, gentlemannatjuven Arsène Lupin, som skapades av den franske författaren Maurice Leblanc (1864-1941). Romanerna har varit förlagor för flera filmer och TV-serier och i Sverige visades TV-serien Arsène Lupin, med Georges Descrières i huvudrollen, åren 1971 och 1973-74.

I Lupin spelar duktige franske skådespelaren Omar Sy huvudrollen som Assane Diop, vars liv vändes upp och ned när hans far dog efter att ha anklagats för ett brott han inte begick. 25 år senare bestämmer sig Assane för att använda Arsène Lupin som inspiration för att hämnas sin far. Lupins kännemärken är gott manér, en stor kärlek till det täcka könet och en oerhörd listighet och en fantastisk förmåga att förklä sig. Så här ser det ut..


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *