Se I Vår Herres Hage Julspecial På SVT 23 December

Fira in julen med gänget i “I Vår Herres Hage” (All Creatures Great And Small) dan före dan, 23 december på SVR 1. Julsoecialen är det sjunde och sista avsnittet på säsong 1 och det visas 21.45 på ettan samt på Play.

Det är julafton och dagen före Helens och Hughs efterlängtade bröllop. James försöker dölja sin hjärtesorg över Helen och har bjudit in sin nya fästmö Connie till Skeldales årliga julfest. Förberedelserna är i full gång,

Tristan har pyntat med mistel och Mrs Hall ställer till med en festmåltid i väntan på att hennes son Edward ska komma hem över jul. Siegfried blir själaglad när Dorothy dyker upp, och han funderar på om det inte är dags att sätta in en stöt.

Ingen trailer till julspecialen ännu, men lite annat…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *