Se Barnmorskan I East End Julspecial På SVT 22 December

De som följer och gillar “Barnmorskan I East End” (Call The Midwife) har att se fram emot SVTs sändning av 2019 års julspecial den 22 december 20.00 på SVT 1. Avsnittet rundar av den åttonde säsongen, som SVT visade i somras, och är extralångt på hela 1 timme och 30 minuter. I UK har man 2020 visat den nionde säsongen och där visas årets julspecial på juldagen. Den tionde säsongen startar i UK under våren och sen är det bara en säsong kvar av den populära långköraren.

I julspecialen den här gången får vi följa med Moder Mildred och teamet från Nonnatus House när de rycker ut till den skotska ögruppen Yttre Hebriderna, där man lider brist på barnmorskor och annan medicinsk personal…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *