The Crown Säsong 4 Bakom kulisserna

Den brittiska kungafamiljens öden och äventyr i “The Crown” fortsätter idag söndag den 15 november när hela den fjärde säsongen med totalt 10 episoder läggs ut på Netflix.

När 1970-talet närmar sig sitt slut är drottning Elizabeth (Olivia Colman) och hennes familj upptagen med att skydda arvslinjen genom att försöka hitta en lämplig brud till prins Charles (Josh O’Connor), som fortfarande är ogift vid 30 år.

Britternna börjar känna effekterna av splittringspolitiken som infördes av Storbritanniens första kvinnliga premiärminister Margaret Thatcher (Gillian Anderson), och spänningar uppstår mellan henne och drottningen, Det hela blir värre när Thatcher leder landet in i Falklandskriget och skapar en konflikt inom samväldet. . Charles inleder en romans med en ung lady Diana Spencer (Emma Corrin) för att förena det brittiska folket, men bakom stängda dörrar blir kungafamiljen alltmer splittrad…

Här hittar ni det mesta om The Crown, med de tidigare säsongerna.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *