Missa Inte The Good Liar På Netflix

Nu till en härlig berättelse, med en liten twist, som kan ha smugit under radarn för många streamingentusiaster. Missa den inte i vimlet på Netflix just nu.

Helen Mirren och Ian McKellen har huvudrollerna i kriminaldramat “The Good Liar” som är baserad på Nicholas Searles bok. Oscarsvinnaren Bill Condon regisserar och i en av rollerna hittar vi även Downton Abbeys Mr.Carson, Jim Carter. The Good Liar har Sverigepremiär den 22 november.

Bedragaren och ‘sol och våraren’ Roy Courtnay tror knappt det är sant när han möter den rika änkan Betty McLeish online. Han ser nu en chans till riktigt stora pengar, men när hon öppnar upp sitt hem för honom blir Roy färvånad att han faktiskt vryr sig om henne. Det som var tänkt att bli Roys största bedrägeri i livet förvandlas nu till någonting helt annat.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *