Flesh And Bone – Ny Dramaserie På C More

Natalie Portman vann en Oscar för sin roll som ballerinan Nina som krackelerar under pressen i psykologiska drama-thrillern “Black Swan” (2010). Gillade ni den filmen så hittar ni stora likheter i dramaserien “Flesh And Bone“, vars första säsong med åtta avsnitt finns på C More nu.

Serien följer den unga dansösen Claire, som lämnar hemstaden Pittsburgh för att finna lyckan i New York. Hon söker och kommer in på den prestigefyllda balettskolan American Ballet Company och inleder sin träning med den krävande konstnärlige läraren Paul och i och med börjar ett helt nytt liv.

Men Claire bär på hemligheter ur det förflutna, som har lämnat djupa ärr men som även driver henne framåt. Hur långt är hon beredd att gå för att nå framgång?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *