Lägg Pussel På Netflix

Amerikanska, lågmälda indiedramat “Puzzle” hade biopremiär på juldagen för två år sedan, men smög under radarn. Nu finns den ivarje fall på Netflix för alla som gillar genren och personligen tycker jag den är väldigt bra.

Skottlands bidrag till filmvärlden, duktiga Kelly Macdonald spelar huvudrollen som hemmafrun Agnes, vars lott i livet blivit att ta hand om maken och de två sönerna i övre tonåren. Livet går sin gilla gång, men när Agnes får ett pussel i födelsedagspresent väcks en passion för att få alla bitar på plats.
Hon bestämnmer sig för att köpa flera pussel och i butiken hittar hon ett telefonnummer till en pusselmästare som söker en partner för kommande tävlingar. Mannen är Robert (Irrfan Kahn), en rik och tillbakadragen uppfinnare, som omedelbart inser Agnes stora talang. Nu påbörjas en resa till en helt ny värld och hennes liv tar en vändning hon aldrig kunnat föreställa sig. Hon börjar ifrågasätta sin roll i livet och inser vikten av att ha egna drömmar och förväntningar, en insikt som påverkar hela familjen….


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *