Anna Kendrick Räddar Julen I Familjekomedin Noelle

Den här tiden på året står filmer med jultema högt i kurs och det finns en blandad kompott att välja ur..

Walt Disneys Julfilm och familjekomedi “Noelle” aka Nicole får streamingpremiär på Disney+ den 13 november 2020. I rollerna ser vi Anna Kendrick, Bill Hader, Billy Eichner, Shirley MacLaine och Julie Hagerty m.fl. Rutinerade Marc Lawrence har skrivit manus och regisserar.

Kris Kringles dotter, Nicole Claus, (Anna Kendrick) är full av julanda och ser fram emot julen, men önskar att hon kunde göra något “viktigt” inför högtiden, som hennes älskade bror Nick (Bill Hader).
Nick kommer att ta över efter sin far till julen, vilket fått honom att smulas sönder som en pepparkaka efter all press. Då föreslår Nicole att han tar en paus och ger sig iväg ett litet tag för att vila, men när han inte återvänder måste Nicole hitta sin bror och ta honom tillbaka i tid för att rädda julen.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *