Home For Christmas Säsong 2

Norska Netflixserien “Home For Christmas” (Hjem til Jul) visade sig vara en riktig pärla med mycket julfeeling och glädjande nog kommer nu en fortsättning. Den 18 december, perfekt i tiden, är det premiär för den andra säsongen av Home for Christmas och nu får vi veta vem som stod utanför dörren när Johanne öppnade i det sista ‘cliffhanger’ avsnittet.

Home for Christmas handlar som sagt om Johanne, en sjuksköterska i 30-årsåldern, som blivit dumpad av sin pojkvän för flera år sedan och efter det gick livet i stå. Efter ständiga kommentarer om hennes ensamma liv och samhällets förväntningar på den perfekta julfamiljen startar Johanne en 24-dagars jakt på en partner att ta med hem till jul och när andra säsongen tar vid får vi följa hennes jakt på evig, varm och äkta kärlek ännu en december.

När familjen och världen runt henne faller samman, hur ska hon då kunna tro på genuin och evig kärlek? Finns den överhuvudtaget och kommer hon att hitta den rätte att ta med hem till jul i år?

Är du redo den 18 december när kärleken knackar på dörren?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *