Holidatepremiär

Hur ska det gå för biograferna kan man undra? De stora streamingdrakarna producerar egen film direkt till tevesoffan och inte minst Netflix bjuder på både filmer och serier som får folk att stanna hemma. Premiär idag onsdag 28 oktober på Netflix är det för romantiska komedin “Holidate“, som även den ska få oss på det rätta humöret inför de stundande högtiderna.

Emma Roberts och Luke Bracey som spelar huvudrollerna som Sloane och Jackson som hatar högtider. Singlar som de är hamnar de alltid vid barnbordet, fast med någon udda date. Men när de här två möts under en riktigt dålig jul så startar de en pakt där man ska vara varandras part vid varje festtillfälle under ett år. Ingen romantik dem emellan får förekomma, men med tiden visar det sig att det kan bli svårt att leva upp till…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *