Ladda För Julen Med Dash & Lily I New York

Mer jul på Netflix. Den 10 november har romcom serien “Dash & Lily” premiär och här handlar det mycket om jul.

Av olika anledningar är Dash och Lily ensamma i New York över julhelgen. Lily har placerat ut en röd anteckningsbok med en utmaning i sin favoritbokhandel i hopp om att en kille ska hitta den. Det gör Dash. Han genomför Lilys utmaning och skriver dessutom ner en egen. Utmaningarna tar Lily och Dash till klassiska NY-ställen, och Moleskine-boken fylls inte bara av kluriga ledtrådar utan också av deras personliga historier. Men kommer de någonsin att träffas i verkligheten? Och om de gör det, kommer magin att finnas kvar?

Dash & Lily bygger på paret Rachel Cohns och David Levithans bästsäljande bok, “Dash Och Lilys Utmaningsbok”. De har tidigare skrivit “Nick & Norah’s Infinite Playlist“, som blev en riktigt bra film 2008.

Dash & Lily består av åtta episoder och i huvudrollerna ser vi Austin Abrams och Midori Francis.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *