My Salinger Year

Filmhösten bjuder inte bara på action och superhjältar, utan även lite smalare film. Här är en från kanada:

Dramat “My Salinger Year” har hittills bara visats på filmfestivaler, men kommer på bio senare i höst.

Filmen bygger på Joanna Smith Rakoffs bok med samma namn och utspelar sig i New York City i slutet av 90-talet. Joanna (Margaret Qualley) är en ung blivande författare som får ett dagjobb på J.D. Salingers litterära byrå. Hennes excentriska, gammaldags chef Margaret (Sigourney Weaver) ger henne uppgiften att svara på Salingers omfattande fan-mail, samtidigt kämpar Joanna för att hitta sin egen berättarröst.

Här bjuds på lysande skådespel av unga amerikanskan Margaret Qualley och rutinerade filmveteranen Sigourney Weaver. Som ni ser i trailern verkar inte Sigourney Weavers karaktär Margaret vara någon större fab av ny modern teknik…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *