Holidate – En Romantisk Komedi Med Julfeeling

Filmerna med julkänsla kommer droppa in från och med oktober och Netflix presenterar romantiska komedin “Holidate“, som ska få oss på det rätta humöret inför de stundande högtiderna. Premiär på Netflix är det den 28 oktober och det är Emma Roberts och Luke Bracey som spelar huvudrollerna.

De bägge spelar Sloane och Jackson som hatar högtider. Singlar som de är hamnar de alltid vid barnbordet, fast med någon udda date. Men när de här två möts under en riktigt dålig jul så startar de en pakt där man ska vara varandras part vid varje festtillfälle under ett år. Ingen romantik dem emellan får förekomma, men med tiden visar det sig att det kan bli svårt att leva upp till…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *