Vampires VS. The Bronx – Ny Skräckkomedi På Netflix

Nu på fredag den 2 oktober släpper Netflix sin egenproducerade skräckkomedi “Vampires VS. The Bronx“. Under en timme och 25 minuter får vi följa en grupp tonåringar från Bronx som tillbringar sina dagar i ett allt mer gentrifierat kvarter. Några nyiflyttade invånare ställer till det för gänget när det visar sig att de har onda avsikter och bokstavlingen vill suga livet ur dem.

Trailern nedan visar vad vi har att vänta oss och för att ni ska slippa googla gentrifierat, så betyder det helt enkelt en social statushöjning av ett område genom påkostade ombyggen, eller genom nyinflyttning av invånare med betydligt högre inkomster än den existerande befolkningens. Och de nyiflyttade i den här rullen är då helt enkelt vampyrer…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *