House at the End of the Street

Två Oscarnominerade skådespelerskor dyker upp i kommande skräckisen “House at the end of the street” till hösten. Elisabeth Shue som Oscarnominerades för sin roll i Farväl Las Vegas 1995 spelar mot unga(född 1990) stjärnskottet, suveräna Jennifer Lawrence som nominerades 2010 för sin roll i ruggiga thrillern “Winters Bone“. Här spelar de mor och dotter som flyttar till en ny stad och hamnar grannar med ett hus där en ung flicka mördat sina föräldrar. När dottern blir vän med den överlevande sonen lär hon sig snart att historien är långt ifrån över…

Trailer till House at the End of the Street från rstvideos trailerarkiv.

För övrigt är det ingen vild gissning att Jennifer Lawrence är en kommande superstjärna som kommer nämnas med de allra största namnen. Hon är så otroligt talangfull så man blir avundsjuk. 🙂 Har ni sett Winters Bone så förstår ni vad jag menar. Hon är även bioaktuell i populära “The Hunger Games” Inlägg om The Hunger Games hittar ni HÄR.

House at the End of the Street har biopremiär den 21 september 2012


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *