Brittiska Dramakomedin Made In Italy Värmer I Höst

Jag tippar att brittiska dramakomein “Made in Italy” når Sverige under senare delen av hösten-vintern. Då får vi se gamle action-thrillerhjälten Liam Neeson i en hjärtvärmande far och son berättelse som utspelar sig i italienska Toscana.

bohemiska London-konstnären Robert (Liam Neeson), återvänder till Italien med sin son Jack (Micheál Richardson) , som han inte sett på länge, för att göra en snabb försäljning av huset de ärvde av hans avlidna fru. På plats hittar de den en gång så vackra villan i ett totalt förfall och man bestämmer sig för att renovera. Renoveringen går dock dåligt och snart befinner sig far och son i strid och är oense om det mesta. Man bestämmer sig då för stt söka hjälp av den färgstarka lokalbefolkningen och in i handlingen kliver då bland andra Natalia (Valeria Bilello), en livlig ung italiensk kock. I Takt med att renoveringen fortskrider repareras även fadern och sonens relation…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *