SVT Repriserar DokumentärenTillbaka Till Downton Abbey

SVT repriserar populära dokumentären “Tillbaka Till Downton Abbey” ikväll lördag 29 augusti klockan 20.00 på SVT 1 och på Play.

I den Amerikanska dokumentären från 2019 bjuds vi på en unik tillbakablick och vi träffar flera av skådespelarna som själva berättar om sina favoritögonblick från serien. Vi får också en exklusiv guidad tur av slottet Highclere där stora delar av serien har filmats och även några smakprov ur den nya filmen.

Eller senaste filmen ska vi väl säga, för det kommer att bli en uppföljare till Downton Abbey The Movie, som gjorde braksuccé på bio och spelade in drygt 1.6 miljarder kronor. Lägg där till att det trillade in många sköna miljoner på DVD och blu-ray försäljningen.

I “Downton Abbey 2” har Julian Fellowes avslöjat att filmens handling kommer att röra sig runt hur Storbritannien påverkades av depressionen i USA mot slutet av 20-talet och hur fascismen i Europa förgiftade hela världen.

När inspelningarna startar och vilka skådespelare som kommer medverka lär framtiden utvisa. Ska vi gissa på ett premiärdatum för filmen i december 2021?

Här finns massor om Downton Abbey, både serien och filmen, att dyka ned i…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *