Se Dramat After The Wedding Nu På C More

Dramat “After The Wedding” är en amerikansk remake av Susanne Biers danska film “Efter Bröllopet” och ni kan se den nu på C More.. Filmen har fyrfaldigt Oscarsnominerade Michelle Williams och Oscarsvinnaren Julianne Moore i de tunga rollerna, där Williams spelar Isabel som har ägnat sitt liv åt att arbeta med barnen på ett barnhem i Calcutta. Barnhemmet där hon arbetar har länge kämpat med dålig ekonomi, så när ett mystiskt och generöst bidrag erbjuds reser Isabel till New York för att möta sin välgörare personligen.

Välgöraren visar sig vara Theresa (Julianne Moore), en multimillionärchef för ett medieföretag som bor med sin man, konstnären Oscar (Billy Crudup) och deras tvillingpojkar i New York. Isabel blir inbjuden till hennes dotters bröllopsfest där hon till sin förvåning upptäcker att Theresas man är hennes gamla kärlek, Oscar. Det blir ett möte som kommer får oanade konsekvenser…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *