Se Den Officiella Trailern till Serien Away

Dramaserien “Away”, med tvåfaldigt Oscarbelönade Hilary Swank i huvudrollen, har premiär på Netflix den 4 september. Läs mer i tidigare inlägget Away – Ny Dramaserie Med Hilary Swank På Netflix.

Här kan vi ta en titt på Netflixs officiella trailer:

När den amerikanska astronauten Emma Green (Hilary Swank) förbereder sig för att leda en internationell besättning på det första uppdraget till Mars, måste hon försona sig med beslutet att lämna både sin man (Josh Charles) och tonårsdotter (Talitha Bateman) när de behöver henne som mest. När besättningens resa ut i rymden intensifieras blir både gruppens personliga dynamik och effekterna av att vara borta från nära och kära alltmer komplexa…..


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *