Zac Efron Är Klar För Nyinspelning Av Tre Män Och En Baby

Disney gör en remake på 1987 års stora dramakomedi “Tre Män Och En Baby” (3 Men and a Baby) för sin kanal Disney+ och i en av huvudrollerna kommer Zac Efron agera. Det här blir således andra gången man gör en ny version av den franska förlagan “3 hommes et un couffin” (Umgkarlsbabyn)från 1985.

Grundstoryn är den samma i bägge filmerna och kärnan i handlingen, är som bekant, den att tre ungkarlar som delar en lyxlägenhet får sina liv upp och nervända när de en dag finner en nyfödd flicka utanför deras dörr. Med ‘paketet’ följer ett brev från modern där hon förklarar att Jack, en av de tre vännerna är fadern. Huvudrollerna 1987 spelades av Tom Selleck, Steve Guttenberg och Ted Danson och den filmen går fortfarande att hitta på DVD eller någon streamingtjänst, värre är det med den franska versionen.

När nya Tre Män Och En Baby är klar för premiär är ännu oklart, men det lär bli under 2021. Så här såg det ut 1987…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *