Small Axe – Ny Miniserie Signerad Steve McQueen

Oscarsvinnaren (12 Years a Slave) Steve McQueens nya projekt är minserien “Small Axe” som i sex avsnitt utforskar ämnet rasism och rasmotsättningar. Serien får premiär på Amazon Prime i september och är en antologi med sex verklighetsnaserade berättelser som utspelar sig i London åren 1969-1982.

Trailern nedan berättar om Mangrove 9, en grupp svarta aktivister som drabbar samman med Londonpolisen under en protestmarsch 1970 och sedan ställs inför rätta i en mycket uppmärksammad och välbevakad rättegång…


Kommentarer

Small Axe – Ny Miniserie Signerad Steve McQueen — 2 kommentarer

    • Den borde rimligen nå Sverige snart. Kan hända den plockas upp av någon annan streamingtjänst? Netflix eller HBO, vi får vänta och se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *