Se Drama-Thrillerserien The Secrets She Keeps Nu på C More

Brittiska skådespelerskan Laura Carmichael är för alltid förknippad med sin roll som Lady Edith i Downton Abbey, men hon kan annat än att spela överklassfröken. I australiska BBC producerade thriller dramaserien “The Secrets She Keeps” spelar hon Agatha Fyfle, en tillbakadragen butiksanställd som till synes är höggravid och bär på hemligheter som tynger henne, dessutom leder ett möte med en annan gravid kvinna i matbutiken till oanade konsekvenser.

The Secrets She Keeps ser ni nu på C More, Här är synopsis, trailer och bakom kulisserna video, så ni kan avgöra om det här är något för er:

Agatha och Meghan lever två helt skilda liv i en förort utanför Sydney. Meghan är en framgångsrik influencer och Agatha är en introvert butiksarbetare. Men kvinnorna har mer gemensamt än de kan ana. Ingen av dem lever liv ett de vill leva, båda är gravida och de bär på hemligheter som kan förstöra deras tillvaro. En dag möts de i matbutiken där Agatha jobbar och efter det blir ingenting sig likt…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *