Streama Kriminal-Dramaserien White House Farm På C More

Passa på att se brittiska, verklighetsbaserade kriminal-dramaserien “White House Farm” nu på C More. Serien på sex avsnitt är en ruggig historia som hände i vekligheten hösten 1985 i Essex England. White House Farm är som vanligt när det gäller UK en mycket välgjord serie med tät spänning och få ‘döda sekunder’. Så letar ni serier för tillfället, missa inte den här pärlan.

På en avlägsen gård utanför Essex hittas fem medlemmar ur en familj mördade. Allt pekar på att den psykiskt sjuka dottern i familjen är skyldig till dådet och polischefen som leder utredningen, Thomas ‘Taff’ Jones, vill ha ett snabbt avslut. Men polisinspoektören Stan Jones anar ugglor i mossen när han upptäcker stora brister i bevismaterialet. När han på eget bevåg börjar nysta i fallet ser det mer och mer ut som att någon medvetet fått polisen att rikta blicken åt fel håll…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *