Komedin An American Pickle Får Premiär På HBO Max

Komedin “An American Pickle” får premiär på HBO Max i augusti. HBO Max finns än så länge inte i Sverige, men jag antar att filmen dyker upp på HBO Nordic till slut, senare i höst.

An American Pickle har ett kul upplägg med Seth Rogen som Herschel Greenbaum, en kämpande arbetare som immigrerar till Amerika 1920 med drömmar om att bygga ett bättre liv för sin älskade familj. Han får jobb på en Picklesfabrik med att konservera gurka. En dag på jobbet råkar han falla ned i ‘picklesbadet’ och konserveras i 100 år. Saltlaken har bevarat honom perfekt och när han dyker upp i dagens Brooklyn upptäcker han att han inte har åldrats en dag. Men när han söker sin familj upptäcker han att den enda släktingen vid liv är hans sonson, Ben Greenbaum (också spelad av Seth Rogen), en datorprogrammerare som Herschel inte förstår sig på över huvud taget.

An American Pickle är baserad på en novell av Simon Richs och är regisserad av Brandon Trost. Det brukar bli galet när Seth Rogen är i farten, ibland för galet, men trailern skapar i varje fall ett hopp om en underhållande film…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *