Greenland Svensktextad Trailer

SF Studios har släppt den svensktextade trailern till actionthrillern “Greenland” som får Sverigepremiär på bio den 14 augusti.

“Familjen Garrity kämpar för att överleva samtidigt som en dödlig komet är på väg mot jorden. John, hans fru Allison och deras lilla son Nathan gör en riskfylld resa för att ta sig till en säker plats. När världen nås av skrämmande nyheter om kometens dödliga framfart upplever familjen Garrity både det bästa och värsta hos mänskligheten samtidigt som de kämpar mot den ökade paniken och laglösheten runt omkring dem. Nedräkningen till den globala apokalypsen närmar sig och familjens desperata flykt kulminerar i ett sista-minuten-flyg till en möjlig fristad.”


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *