Allt Hopp Står Till Gerald Butler I Actionthrillern Greenland

Det här hypade viruset ska väl ge sig så småningom, men precis när vi börjat andas ut kommer nästa smäll, en komet är på väg mot jorden och hotar att ödelägga allt i sin väg. Tur då att vi har skotske actionhjälten Gerard Butler, för det är han som ska ‘fixa biffen’ i kommande actionthrillern “Greenland” som får Sverigepremiär på bio den 14 augusti.

Trailern bjuder på klassiska katastrof-ingredienser och man har lekt ordentligt vid datorn för att få till en effektfull film.

Greenland följer John Garrity (Gerard Butler) med familj, frun Allison (Morena Baccarin) och unga sonen Nathan, som tvingas agera snabbt när en komet är på väg mot jorden och hotar att slå ut allt liv. Man tvingas lämna allt och ger sig iväg på en farlig resa för att hitta en plats som kan ge skydd. Under tiden duggar rapporterna tätt om ödelagda städer runt om i världen och tiden för att hitta en fristad börjar sakta rinna ut…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *