Streama Brittiska Andra Världskrigsdramat Another Mother’s Son

Passa på att streama brittiska andra världskrigsdramat “Another Mother’s Son” på C More nu. Filmen hade premiär i UK 2017 och släpptes direkt till hemmabiomarknaden på DVD och Blu-ray här i Sverige hösten 2019.

Another Mother’s Son bygger på verkliga händelser och det ger en extra tyngd åt filmen som är riktigt bra.

Trots idoga försök att inta England lyckades tyskarna inte med föresatsen. Men kanalöarna och brittiska jersey Jersey blev ockuperat av tyska trupper vilket skildras i den här filmen.

Året är 1942. Hitler stärker sitt grepp om Västeuropa och Kanalöarna blir ockuperade. Tyskarna använder Jersey som en bas där krigsfångar slavarbetar i arbetsläger och Jerseys invånare står inför en osäker framtid med rädsla som frestar på humör och testar lojaliteter bland de tätt sammansvetsade i öns samhälle. I centrum står Jerseybon Louisa Gould som har sina två söner ute i kriget, när hon ombes gömma en rysk soldat som rymt från tysk fångenskap…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *