Streama Oscarsnominerade Min pappa Toni Erdmann På SVT Play

Biograferna sägs öppna upp så smått efter midsommar, fram till dess är det streamingtips som gäller.

Passa på att streama tyska, Oscarsnominerade dramakomedin “Min pappa Toni Erdmann“, nu på SVT Play. Filmen blev en av 2016 års stora filmsnackisar och på filmfestivalen i Cannes möttes den av stående ovationer (inte bara efter utan också under filmen!) och belönades med kritikerpriset. Manus och regi av Maren Ade och för sitt arbete BAFTA nominerades hon. TriArt gav även ut Min pappa Toni Erdmann på DVD och Bluray 2017.

Winfried bestämmer sig för att tina upp den frostiga relationen med dottern Ines genom att överraska henne med ett spontanbesök. Men Ines har fullt upp med att sy ihop ett komplext affärsprojekt, så att ta hand om sin skojfriske far är inte något hon prioriterar. Winfried är dock inte den som ger sig utan kamp utan infiltrerar dotterns liv i rollen som den excentriske livsstilscoachen Toni Erdmann. Ett beslut som får oanade följder

Speltiden är på hela 2h 42 min, så gör lite fika och njut av perfekt tajming och varm, syrlig humor…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *