Streama The Frankenstein Chronicles

Första säsongen av brittiska kriminal-perioddramat “The Frankenstein Chronicles” får premiär på SVT den 9 juni.. Ni som har Netflix hittar dock seriens 2 säsonger där, totalt 12 avsnitt handlar det om. The Frankenstein Chronicles följer polisinspektör John Marlott i 1800-talets London när han spårar en brottsling med smak för styckmord, men fallet leder honom till något ännu mer skräckinjagande och det blir en kamp mellan vetenskap och religion. In i handlingen dras även författaren Mary Shelley, som skrev Frankenstein 1818.

Serien fick överlag väldigt fin kritik i Storbritannien och har fina 7.3/10 på IMDB. Promon till serien samt en bakom kulisserna video berättar mer om The Frankenstein Chronicles…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *