Se Italienska Succéen Vad Döljer Du För Mig? Nu På SVT

döljerdu..Buongiorno filmälskare. Passa på att se den italienska dramakomedin, “Vad Döljer Du För Mig” (Perfetti sconosciuti) på SVT1 idag måndag 25 maj klockan 15.10 eller på Play om tiden inte passar.

Vilken tur att det görs film inte bara i Hollywood, utan även på andra ställen i världen. Vad Döljer Du För Mig? är Italiens största succé på många år och vinnare av ‘Italienska Oscars’. Med enkla medel skapas Stor filmkonst, så passa på att se den här, för den är ruggigt bra:

En varm sommarkväll samlas ett antal par och singlar för att avnjuta en god middag tillsammans. De har känt varandra i åratal och borde veta det mesta om var och en. Men gör de verkligen det? Plötsligt får en av dem idén att testa ett socialt experiment. De ska alla lägga upp sina mobiltelefoner på bordet, varefter alla får ta del av samtliga samtal och sms som dyker upp under kvällen! Efter livliga diskussioner går slutligen alla med på att delta i leken, som snart visar sig bli en vådlig rysk roulette – med deras egna hemligheter som högsta insats. Det blir en kväll som ingen av dem någonsin kommer att glömma.“…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *